Céges feliratos sportszer ajándékok

Céges feliratos sportszer ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
A vízi sportok igen népszerűek minden korosztály körében. Nyaraláskor, strandoláskor már-már nélkülözhetetlen kiegészítő az úszószemüveg vagy búvárszemüveg, melynek segítségével örökre szóló emlékeket szerezhetünk. Ha szeretné, hogy cége is részese legyen ezeknek a kellemes pillanatoknak, ajándékozzon egyedi logóval ellátott úszószemüveget partnereinek!

Frizbi

Frizbi

akár 163 Ft-tól

Frizbi. Feliratozás: Tamponnyomás

Bokapánt LED fénnyel

Bokapánt LED fénnyel

akár 604 Ft-tól

Bokapánt LED fénnyel, kétféle villogó móddal. Az elemet tartalmazza. ABS műanyag és szilikon. Feliratozás: Tamponnyomás

Frizbi

Frizbi

akár 163 Ft-tól

Frizbi. Feliratozás: Tamponnyomás

Ugrálókötél

Ugrálókötél

akár 168 Ft-tól

Ugrálókötél. Hossza kb. 2 méter. Feliratozás: Tamponnyomás

Ugrálókötél

Ugrálókötél

akár 588 Ft-tól

Ugrálókötél állatmintás fogókkal. Kötél hossza: kb. 228 cm. Feliratozás: Tamponnyomás

Curve focilabda, 5-ös méret, fekete/fehér

Curve focilabda, 5-ös méret, fekete/fehér

akár 2 245 Ft-tól

Duplafalú focilabda 31 panellel, extra nagy felülettel az emblémázás számára. 5-ös méret. Az EN71 szabványnak megfelel. Feliratozás:

sportszer ajándékok feliratos Céges
sportszer ajándékok feliratos Céges
sportszer ajándékok feliratos Céges
sportszer ajándékok feliratos Céges

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Szabadidő: karácsonyi kiegészítők :: dísz, üvegáru :: VR szemüveg :: távcső, látcső :: fényképkeret :: lépésszámláló :: kempingfelszerelés :: iránytű :: felfújható termékek :: játék :: kulacs :: Szabadidő :: strandfelszerelés :: takaró :: fotós kiegészítő :: piknikkosár :: fényképezőgép, kamera :: napszemüveg

Az aktív játékok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk reklámkatalógusunkból az összehajtható és mega frizbiket, a dobd el - kapd el játékot, a strandjáték készletet, miközben a műanyag dudával vagy sípok széles választékával szurkolhatunk csapattársainknak. Ezek a nagyszerű emblémázott ajándéktárgyak mindig nevezésre késztetik használójukat és nézőiket, így érdemes emblémával ellátni őket. A strandfoci-készletek mellett a foci rajongóinak a Slazenger focilabdák széles választékával kedveskedünk, de az egyszerű focilabdák és strand focilabdák is helyet kaptak a Golding Reklámajándék kínálatában. A strandlabdák és tollas készletek segítségével a homokos parton tölthetjük hasznosan szabadidőnket. És ha már strandon vagyunk, érdemes megcsodálni a víz alatti életet, ehhez a búvárkészlet nyújt segítséget. A PGA Tour golfkészletek és golfesernyők, a golftáska szett, a golfszerszám, a golfszámláló és golflabdák mellett az exkluzívabb termékek kedvelőinek ajánljuk figyelmébe a Dunlop, a Titleist NXT és Pinnacle Dimension márkák termékcsaládjait. Ebben a kategóriában még számos számos sportszer található, amelyek széles választékban ideális emblémázott reklámajándékok. A Nordic walking túrabot, a Slazenger futókészlet, az utazókészlet, a frisbee és fitnesskészlet, a csuklópánt, az ugrászszámláló és ugrókötél, a strandjáték, a lépésszámláló, a hálózsák és az úszószemüveg termékkínálatából mindenki megtalálja a legmegfelelőbb ajándéktárgyat, amit a legjobb minőségben feliratozni szeretné. Ezek a nagyszerű emblémázott ajándéktárgyak dinamikus életmódra és aktív kikapcsolódásra késztetik használójukat és nézőiket, így érdemes kihasználni a főként tamponnyomással és szitanyomással készíthető feliratok alkalmazását.

További reklámajándék kategóriák: Szerszám, közlekedés :: Óra :: Elektronika :: Irodaszer :: Étel, ital :: Mappa, névjegytartó :: Esernyő :: Öngyújtó :: Írószer :: Ruházat :: Ruházat-kiegészítő :: Tárca, kulcstartó :: Konyha :: Pendrive :: Táska :: Piperecikk